Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Olaf Tarenskeen & Yvonne Smeets

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Voice en gitaar duo

Za 25 mei | 20:30 uur KETELHUIS | Online €10,- | Kassa €12,- | Ooievaarspas 50%

Optreden in de serie Heeres Gitaarbouw Concerten

Dit voice en gitaar duo presenteert alles wat kenmerkend is voor European Jazz: een eclectische samenstelling van tunes uit het Great American Songbook, pop/rock songs en originele muziek geschreven door Yvonne Smeets, Ralph Towner en Olaf Tarenskeen met teksten van Yvonne Smeets.

Olaf Tarenskeen
Deze van oorsprong klassiek gitarist bekwaamde zich na zijn klassieke studie tevens in de jazz en belandde hierdoor op het pad van de Europese jazzmuziek. Hij nam de nylonsnarige klassieke gitaar en zijn spelers als format voor jazzcomposities, Chord Melody arrangementen en solo improvisaties.

Yvonne Smeets
‘Grote muzikale artisticiteit en eigenheid’, met deze onderscheiding verliet Yvonne Smeets in 2006 summa cum laude het conservatorium. Een jaar eerder won ze al de publieksprijs en de tweede prijs op het Nederlands Jazz Vocalisten Concours. “Timing, improvisatie en originaliteit”, las het juryrapport.