Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Boekids Festival

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Het toonaangevende festival rond literatuur voor kinderen en (jong)volwassenen

Ma 10 juni | 12:00 uur GEBOUW | Kaartverkoop via organisator

Met o.a. Spinvis & Introdans

Boekids is hét festival dat kinderen en (jong)volwassenen in contact brengt met literatuur met een interactief programma vol verhalen, muziek, films, workshops, multimedia en beeldende kunst. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun begeleiders. Geniet van Vier verhalen en een dag, muziekheater voor de hele familie met liedjes van Spinvis en choreografie van Introdans. Annet Schaap leest voor uit haar prachtige bekroonde boek Lampje in een muzikale vertelvoorstelling over de dappere dochter van de vuurtorenwachter. Laat je mooiste boek signeren op de festivalmarkt en geniet met de kleinsten van de avonturen van Fred het hert.

Kijk voor meer informatie over Boekids en het volledige programma op de website van het festival!