Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

United Moves | StoryLand

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Geluk is niet altijd vanzelfsprekend

Za 15 jun | 16.30 uur GROTE ZAAL | Online €15 | Kassa €15 |

Sprookjes zijn magisch, maar gebaseerd op een ongezouten waarheid. Soms iets minder mooi

Storyland
Sprookjes zijn magisch, maar gebaseerd op een ongezouten waarheid. Soms iets minder mooi.....Geluk is niet altijd vanzelfsprekend.

Peter Pan
We nemen je mee naar Londen waar de ramen van een huis openstaan…
In een wiegje ligt een klein baby’tje, dat ooit zal opgroeien tot volwassene.
Maar een klein elfje, in de ogen van grote mensen slechts een vuurvliegje om te zien, komt de kamer binnen gevlogen.
Elfjes zijn zo klein dat ze maar 1 emotie tegelijk kunnen voelen.
Tinkerbel wilt maar één ding, de baby meenemen naar Neverland. Ze voelt zich namelijk alleen.
De baby groeit op als Peter Pan, die kiest voor het avontuur in Neverland en niet voor de “grote mensen wereld`’ vol verantwoording. Maar Neverland is niet alleen een grote speeltuin. Want ook de wilde indianen, lanterfanterende piraten en jaloerse zeemeerminnen  zorgen voor wilde taferelen waarbij soms een wijs besluit genomen moet worden.

Het Bal
Iedereen maakt zich klaar voor de belangrijkste gebeurtenis, van het jaar, Het Bal! Lakeien, hofdames, de prinsessen, assepoesjes en zelfs de meubelstukken bereiden zich al poetsend voor. Ze willen zo mooi mogelijk verschijnen..
Maar niet alle prinsessen hebben maatje 36, niet alle goede feeën kunnen ook echt toveren en ze blijven zeker niet eeuwig jong en mooi!
En dan ook nog maar 2 prinsen, en 30 prinsessen… U zult begrijpen dat dit heel wat pompoenen in de aarde heeft.