Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

UIT festival Den Haag

Theater, dans, muziek, performance en meer

Zo 2 sep | Vanaf 13:00 | LANGE VOORHOUT | GRATIS

DNR heeft met de andere Cultuurankers een eigen podiumprogramma!

Het culturele seizoen wordt groots afgetrapt tijdens het gratis te bezoeken UIT Festival. Drie dagen lang dompelt Den Haag zich onder in theater, dans, muziek, performance en meer. Kijk voor alle info op www.uitfestivaldenhaag.nl

Zondag 2 september is het tijd voor de Cultuurmarkt met vier buitenpodia, bomvolle programma’s bij culturele instellingen en een ruim aanbod food & drinks om bij te komen. DNR is aanwezig, samen met de andere Culrtuurankers, met een afwisselend podiumprogramma en een rij badhuisjes waarin van alles te beleven is.

Voorafgaand aan de Cultuurmarkt
Vrijdagavond 31 augustus houden de Cultuurankers open huis en geeft Paard een preview van het nieuwe seizoen tijdens Paard van Stal. Zaterdag 1 september laat je je verrassen tijdens de UIT Nacht, met podia en theaters door het centrum van de stad.