Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Betovering | Flat

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988JANSEN & DE BOER I.S.M. GNAFFEL (6 t/m 12)

Wo 23 okt | 15.00 uur GROTE ZAAL | €7 | Ooievaarspas 50%

Een hedendaags muzikaal sprookje over hoe je van eenzame mopperkont tot vrolijk verzet komt.

Willem woont in de Wegflat aan de Flatweg. Een flat waar alleen ouderen wonen, waar iedere dag gelijk is aan de dag ervoor of de dag die nog moet komen. Willem moppert heel erg veel. Wat moet hij anders doen de hele dag? Als alles altijd hetzelfde is, ga je vanzelf heel veel mopperen. Wanneer de kamer naast de zijne vrijkomt en er een nieuwe buurvrouw in de Wegflat komt wonen, verandert alles. Plots wil hij niet meer mopperen! Plots kan hij weer lachen. Met de buurvrouw wordt er zelfs heel veel gelachen! Met de buurvrouw wil hij wel dansen, zingen en heeft hij weer zin in alles. Maar het geluk lijkt van korte duur wanneer het samenzijn van de ouderen wordt bedreigd door een naderende verhuizing. Dat kan Willem niet zomaar over z’n kant laten gaan! Toch?

“Mooie ideeën, een goed verhaal en prachtige liedjes; het werd een spannende, grappige en ontroerende voorstelling. ‘Flat’ is een pareltje geworden.”
Elout Hol, Artistiek Leider Theater Gnaffel

Tekst & regie: Jansen & de Boer

Coaching: Elout Hol

Spel: Noralie Jansen en Willeke de Boer

Decor:  Liesje Knobel en Mirja Bons

Muziek: Jan Paul de Bondt