Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Bluesclub | Livin' Blues Experience

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Muziek vanuit 't hart

Vr 18 okt | 20.30 uur GROTE ZAAL | Online €10 | Kassa €12 | Ooievaarspas 50%

Special guests: Rosy Pereira en Peter Langerak

Livin 'Blues Xperience, onder leiding van frontman en oprichter Nicko Christiansen, begon in de jaren '70 als Livin' Blues. Met producenten zoals Jaap Eggermont en Mike Vernon (Fleetwood Mac, John Mayall) resulteerde dit in veel Europese hits zoals 'Wang Dang Doodle', 'LB Boogie' en 'Black Liza'.

Tegenwoordig speelt deze legendarische formatie nog steeds hun blues-boogie-rock en shuffle-stijl op verschillende podia in Nederland. Niet alleen hun thuisland Nederland is geïnteresseerd in hun muziek, maar bijvoorbeeld ook Moskou, Warschau, Boedapest, Berlijn en zelfs Azië (Jakarta).

Livin 'Blues Xperience ontving in 2008 de Dutch National Blues Award en werd verkozen tot beste internationale bluesband in Polen. Met frontman Niko Christiansen (icoon van de Nederlandse bluesscene), op leadvocals, verschillende saxofoons, percussie en mini-gitaar, gitarist Loek van van Der Knaap, bassist Jeroen van Niele, drummer Kees van Krugten en harmonicaplayer Bas Kleine heeft de band een primeur klassenopstelling.Hun huidige repertoire bestaat uit Livin 'Blues-klassiekers en hedendaagse funky blues en bluesrocksongs, hun shows zijn sensationeel en weerspiegelen hun grenzeloze energie die het publiek keer op keer in vuur en vlam zet.

Kom en ervaar het!