Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Workshop | Vertel je verhaal!

Voor buurtbewoners van Segbroek, gratis deelname incl. soep met brood

Di 8 okt | 18.30 uur KETELHUIS | GRATIS | Met Soep en Brood

We zijn op zoek naar persoonlijke verhalen uit de buurt: deel je verhaal! 

Woon je in Segbroek of voel je je met de buurt verbonden en vind je het leuk om je verhaal met buurtgenoten te delen? Bijvoorbeeld een verhaal over hoe fijn het is om in de wijk te wonen. Of over een moment dat je wat minder welkom voelde. Verhalen over hoe de buurt is veranderd of hoe je nog steeds met een goed gevoel terugdenkt aan vroeger, hoe je in de wijk opgroeide.

Voor het project Uitwisselingen zijn we op zoek naar buurtbewoners die willen leren hoe ze een goed verhaal kunnen vertellen en naar mensen die het leuk vinden om buurtgenoten op een andere manier te leren kennen. Uiteindelijk worden de verhalen gedeeld en de gesprekken gevoerd op 3 november rond lunchtijd in Theater De Nieuwe Regentes.

Je wordt in het maken van je verhaal begeleid door de ervaren verhalencoaches van het Storytelling Centre. Op dinsdag 8 oktober vanaf 18.30 uur, is er een eerste gezamenlijke bijeenkomst, met een soepmaaltijd, om elkaar te leren kennen en de eerste kneepjes van het delen van verhalen onder de knie te krijgen. Daarna word je een keer individueel gecoacht om je verhaal helemaal perfect te krijgen. 

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met Nancy of Wilma. 

Contactgegevens
Nancy Verkooijen: nancy.verkooijen@denieuweregentes.nl
Wilma Marijnissen: wilma.marijnissen@denieuweregentes.nl