Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 19 nov | 20.30 uur KETELHUIS | Online €10 | Kassa €12

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

De Haagse Spot is het try-out podium waar cabaretiers, stand-up comedians en liedschrijvers hun allernieuwste materiaal uitproberen. Het is een unieke ervaring om grappen te horen die misschien nooit meer een podium halen en een mooie kans om aan de basis te staan van een debuut dat zijn weerga niet kent.
Elke editie is gevarieerd met een line-up van beginnende talenten, die zich voorbereiden op een eerste voorstelling of festival, tot en met gevestigde cabaretiers, comedians en liedschrijvers die hun nieuwste grappen of liedteksten uit willen proberen op een Haags publiek.De voorstellingen vinden iedere derde dinsdag van de maand plaats in De Nieuwe Regentes.

Met deze editie:

Jans Budding
Elk stand-up comedy gezelschap heeft een supertalent nodig, en bij het Comedyhuis in Utrecht is dat Jans Budding. Jans studeerde in 2018 af aan de theateropleiding Selma Susanna en zette nog in datzelfde jaar haar eerste stappen op het comedypodium. Met succes! Jans voelt zich als een vis in het water op het podium. Ze brengt grappen met een unieke insteek over haar keurige opvoeding en het alledaagse leven, en een flinke dosis zelfspot. 

Jildou Kroes & Dagmar Rijff - Voor Dag en Dou
Dagmar Rijff en Jildou Kroes staan voor het eerst samen op het podium. Ze zingen en spelen. Voor u. En voor elkaar. Voor het eerst.
Dagmar studeerde Muziektheater in Tilburg en stond na haar studie in de musical ‘The bridges of Madison County’ en speelde haar eigen solo ‘Ja, maar wat als?’ in het Tapastheater in Amsterdam. Jildou studeerde in Amsterdam aan Theateropleiding Selma Susanna. Zij stond met haar afstudeervoorstelling ‘Zoute Slok Op’ op verschillende theaterfestivals in het land, waaronder Fringe en Theaterfestival Boulevard. Daarnaast was ze te zien in producties van o.a. het Veemtheater en DansSpelFilmEnsemble Meli Kuhn. 

Merijn Ruis
Merijn Ruis is geluksdocent die letterlijk heel de wereld gelukkig wil maken. Hij maakt video's die ondertussen al meer dan 9 miljoen keer bekeken zijn. Dit heeft helemaal niks met deze cabaretshow te maken, maar Merijn is dusdanig onzeker over deze promotekst dat hij toch maar besloot om het erbij te zetten.  

Merijn is een uitdaging begonnen om op 100 verschillende dagen iets te gaan doen voor zijn geluk. Waardoor hij ook al zijn angsten wil tackelen. Zo ontstond ook het idee om een keer als cabaretier voor een zaal staan omdat dit hem een van de spannendste dingen lijkt om te doen. Zijn vriendin lacht namelijk zeker niet altijd om zijn grappen. Moet je eens voorstellen hoe het dan is om grappen voor een zaal te vertellen. In zijn hoofd wordt deze show ofwel een geniale show ofwel een van de pijnlijkste shows in de historie van de mensheid. Hoe dan ook een show om te onthouden. Hoopt hij dan... 

Midge Hazewinkel - Wil
27 Levensjaren hebben Midge Hazewinkel gemaakt tot wie hij vandaag de dag mag zijn. Een ietwat vreemd gespelde voornaam en een achternaam die de opmerking 'Maar verkoopt u ook konijnen?' uitlokt, zijn kenmerkend voor zijn bestaan. Midge is bezig met het schrijven van zijn nieuwe programma 'Wil' en Midge wil daar vanavond het een en ander van uitproberen. Of je nu wilt of niet, hij zal er zijn: uit vrije wil! 

Esmeralda Kleinreesink
Esmeralda Klein is in het dagelijks leven militair. Dus ze filosofeert graag over moord, liefde en kinderen. In 2018 was ze Javier Guzmans support act tijdens zijn militaire Tour of Duty. 

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.