Roeland Drost & Julie Scott

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-211998825 jaar vriendschap & muziek!

Vr 29 nov | 20.30 uur KETELHUIS | Kassa €14 | Online €12 | Ooievaarspas 50%

Persoonlijke avond vol verhalen en muziek.

Op vrijdagavond 29 november is in Theater De Nieuwe Regentes in Den Haag een optreden van multi-instrumentalist Roeland Drost en singer-songwriter Julie Scott.

Julie en Roeland maken al 25 jaar samen muziek en zijn beste vrienden. Begonnen in Arnhem, werd in 2002 Den Haag het strijdtoneel van waaruit ze opereerden, eerst als duo. Uitgroeiend tot de eclectische experimentele rockband can_of_be, waarmee ze twee albums maakten: “Schizo” en “Don Quichot”. Hierop volgden solo albums van Julie, waar Roeland de toetsen speelde: “Thoughts and Sounds” en “DearyDeary”. Zij stopten ziel en zaligheid in hun bedrijf Scott & Drost music and theatre, maakten door het hele land muziektheatervoorstellingen op locatie, waren het brein achter het spectaculaire Artventure festival, organiseerden jarenlang zangvakanties in binnen- en buitenland en ontwikkelden een nieuwe methode voor zang en stemexpressie... Het is haast teveel om op te noemen!

Afgelopen zomer traden ze op tijdens het Nederlandse Burning Man event, Where the Sheep Sleep en ontstond het idee voor deze feestelijke, muzikale, maar ook zeer persoonlijke avond vol verhalen en muziek in Theater De Nieuwe Regentes.

Tijd nu dus, om dit prachtige, intense samen leven te vieren. 25 JAAR. Ze rocken als vanouds….grommen en fluisteren en denderen en schilderen met de veelkleurige composities van Julie Scott. Haar heftige geweldige strot en gitaar en Roel's afwisselend fluwelen dan wel bijtende piano, traporgel en HAMMOND beloven een avond die je niet graag wil missen.