Soep mét Liefde | Maak het mee met senioren

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Een unieke gelegenheid om buren en buurt (nog) beter te leren kennen.

Zo 24 nov | 13.00 uur GROTE ZAAL | € 10,-, incl. koffie/thee en soep | Ooievaarspas 50%

Middag vol muziek, zang, dans, gedichten, een buurtexpositie en een heerlijke kom warme soep!

SOEP MÉT LIEFDE – Maak het Mee is een programma voor en door buurtbewoners, buurtorganisaties en De Nieuwe Regentes, telkens rond een ander thema en bewoners(groepen). Tijdens ‘Maak het Mee met Senioren’ is er aandacht voor zingeving en het ouder worden. Een middag vol muziek, zang en dans, gedichten, een buurtexpositie en een heerlijke kom warme soep! Een unieke gelegenheid om buren en buurt (nog) beter te leren kennen. Kom kijken, luisteren, proef en doe mee!

PROGRAMMA

13:00-13:30 uur | Inloop, koffie/thee met lekkers

13:30-14:50 uur | HOOFDPROGRAMMA DEEL 1:
BBD-koor o.l.v. Michael Eschauzier, DeDDDD Dans voor de Oudere Mens o.l.v. Samuel Dorn, Multi Culturele Karaoke door Stichting EEKTA o.l.v. Michael Daggan, Gedichten van Anita Landa, ‘Overpeinzingen’ van Joop Wijnmaalen, een woordje over zingeving/ouder worden door Bart ten Broek van het IBS.

14:50-15:30 uur | Pauze met soep
Voor de liefhebber gesprekken o.l.v. Bart ten Broek en Duncan Wielzen aan de ZingevingsTafel.

15:30-16:30 uur | HOOFDPROGRAMMA DEEL 2
Javaanse dans: Kartika Budaya, uitgevoerd door Alina Saimo, Gouwe Ouwen op Volle Toeren Playback Orkest geïnspireerd op André Rieu Orkest o.l.v. Cilia Krop .

16:30-17:00 uur | Afsluiting en o.v.b. gezamenlijk foto-moment met publiek

Kunst-expositie door buurtbewoners in Het Diepe
Rondom het hoofdprograma en tijdens de pauze: Werk van Vera van Hooft, Joop Wijnmaalen, Anita Landa en Bart ten Broek.

KAARTEN EN RESERVEREN
Bel naar 070-2119988 en reserveer een kaartje op naam voor Soep mét Liefde Senioren. Reserveer via de website www.denieuweregentes.nl, of kom langs. De kassa is open van di t/m vr 10-16 uur en één uur voor elke voorstelling. LET OP: Bent u rolstoelafhankelijk, gelieve even te melden bij de reservering zodat wij goed voorbereid zijn.

Met dank aan: BBD koor, Michel Eschauzier, DeDDDD Dans voor De Oudere Mens, Samuel Dorn, Karaoke groep, Stichting Eekta, Michael Daggan, Javaanse dans Kartika Budaya, Aline Saimo, Gouwe Ouwen Op Volle Toeren Playback Orkest, Cilia Krop , IBS, Bart ten Broek en Duncan Wielzen, Anita Landa, Reshma Bihari, Mathilda Biharie, Mavis Bihari, Vera van Hooft, Joop Wijnmaalen, Monique Paauw, Mieke Klaver, Marcel Verreck, D’roem, Stadsdeel Segbroek, Fonds Cultuurparticipatie, Teams DNR, Laudie Vrancken, Nancy Verkooijen en Wilma Marijnissen.