Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

The Basily Gipsy Band | Het verborgen land van de zigeuners

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Maak kennis met de geschiedenis, taal en levensstijl van de zigeuners

Za 23 nov | 20:15 uur GROTE ZAAL | Online €20 | Kassa €22 | Ooievaarspas 50%

Een gevarieerd programma vol swing, romantiek, entertainment een lach en een traan

De carrière van The Basily Gipsy Band heeft een enorme vlucht genomen. Al jarenlang is de zigeunerfamilie een hot item en stonden ze met hun opzwepende Gipsy-sound op menig nationaal en internationaal podium. Muzikaal geïnspireerd door ondermeer Django Reinhardt en The Gipsy Kings hebben zij een geheel eigen identiteit ontwikkeld vanuit traditionele en Spaanse zigeunerinvloeden met warme klanken van violen, gitaren en de cymbaal.

Hoogtepunten waren een gezamenlijk optreden met Stephanie Grapelli en de uitnodiging om op het verjaardagsfeest van The Rolling Stones en Jeff Beck te spelen. In Nederland hebben de muzikanten op vrijwel alle jazzpodia gestaan en wereldwijd op grote jazzfestivals, waaronder het North Sea Jazz Festival, het Jak Festival in Indonesië, het Django Reinhardt Festival in Samois-sur-Seine, het International Gipsy Festival in Oslo, de New Yorkse jazzclub Birdland en het Copenhagen Jazz Festival.

In Het verborgen land van de zigeuners laat de band het publiek kennismaken met de geschiedenis, taal en levensstijl van de zigeuners.

Een gevarieerd programma vol met swing, romantiek, entertainment, met een lach en een traan.

Zij heten u dan ook van harte welkom in het leven van de Basily’s!