Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Thijs Borsten & Izaline Calister | VERPLAATST NAAR 8 FEBRUARI

Het eiland van mijn vader

Vr 29 nov | 20.15 uur GROTE ZAAL |

Een muzikaal dubbelportret van een vader en zijn dochter overzee

Helaas is deze voorstelling wegens familieomstandigheden van Izaline Calister afgelast en verplaatst naar 8 februari. Heeft u al een kaartje voor deze voorstelling gekocht, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Izaline Calister is een zangeres afkomstig van Curaçao en daar zeer geliefd. In deze voorstelling zingt en vertelt ze: “Het eiland van mijn vader” over Curaçao, haar vader en daarmee ook over zichzelf. Thijs reisde met deze bevriende artiest naar Curaçao. De vader van Izaline reed hen rond over het eiland. Met filmbeelden, liedjes en verhalen gaan we op reis in het leven van Izaline en haar vader. De liedjes van de voorstelling komen onder andere uit het repertoire van Izaline zelf en het koor waar Izalines op jonge leeftijd overleden moeder in zong.

Liedjes van de bekende Curaçaose componist van het eiland Rudi Plaate die Thijs en Izaline bezochten horen er vanzelfsprekend bij. Samen met (geluid en beeld van) traditionele Tumba muzikanten brengt Izaline het lied waarmee ze jaren geleden het bekende jaarlijkse Tumbafestival won. De 5 try-outs van deze voorstelling waren allemaal uitverkocht. De reacties van het publiek maakten duidelijk dat er veel werd ‘losgemaakt’. Er was herkenning, er waren tranen en er werd regelmatig enthousiast meegezongen.

www.izalinecalister.com