Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Bram Bakker | Opgebrand

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Een persoonlijke en professionele zoektocht

Zo 8 dec | 15.00 uur GROTE ZAAL | Online €15 | Kassa €17 | Ooievaarspas 50%

Een wervelende, interactieve theatercollege van de burn-out-deskundige die het zelf ook niet precies begrijpt.

Steeds meer mensen claimen dat ze geveld zijn door een burn-out. Maar wat is dat eigenlijk? Een hersenziekte, met verstoorde neurotransmitterspiegels? Of een geschenk, een wake-up-call? Wie het weet mag het zeggen.

Psychiater Bram Bakker zag honderden patiënten, die niet verder konden met het leven dat ze gewend waren te leiden. Maar om nu te zeggen dat hij een betrouwbare diagnose in de aanbieding had… Burn-out heeft onder meer te maken met stress, overbelasting en onvoldoende rust. Tevens met slechte relaties of verkeerde eetgewoonten. Wat is echter het verschil met een depressie, een angststoornis of een hoog sensitieve persoonlijkheid?

‘Opgebrand’ is zowel een persoonlijke als een professionele zoektocht. Soms treurig en emotionerend, maar ook hilarisch en lachwekkend. Er worden geen pillen gepromoot, mindfulness staat ook niet op het recept en wellicht wordt u zelf op ideeën gebracht in dit wervelende, interactieve theatercollege van de burn-out-deskundige die het zelf ook niet precies begrijpt.

Lees hier het interview dat het AD met Bram Bakker had over de voorstelling!