Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Thijs Borsten & Lucretia van der Vloot

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Kind van twee werelden

Vr 31 jan | 20.15 uur GROTE ZAAL | Online €15 | Kassa €17 | Ooievaarspas 50%

Een muzikale zoektocht naar afkomst

‘Hoe Surinaams ben ik als in Nederland opgegroeide vrouw; ben ik een kind van twee werelden?’ is de vraag die Lucretia van der Vloot zichzelf stelt. Samen met Thijs Borsten gaat ze op zoek naar haar roots in een concert dat twee muzikale werelden combineert. Dat betekent dus Kaseko, Kawina, Paramaribop, soulmuziek en Nederlandstalige liedjes.

Na acht seizoenen De Uitdaging bouwt Thijs Borsten verder aan een concertserie Thijs Borsten & muzikale gasten vanuit zijn interesse voor bijzondere collega-muzikanten. Borsten heeft de kwaliteit om gasten zowel muzikaal als persoonlijk uit te dagen en hen in een ongepolijste setting op een informele manier te presenteren aan het publiek. Het resultaat is een serie muziekvoorstellingen met verhalen, poëzie, emotie en humor.
Lucretia van der Vloot dankt haar bekendheid aan haar carrière als zangeres én actrice. Afgelopen jaar reisde Lucretia zes weken door Suriname om haar roots te herontdekken. Samen met Thijs kijkt ze terug op deze reis en op haar carrière. Ze probeert een antwoord te vinden op de vraag: ‘Hoe Surinaams ben ik als in Nederland opgegroeide vrouw; ben ik een kind van twee werelden?’. Deze zoektocht wordt gelardeerd met mooie liedjes, gebracht door Lucretia en Thijs.