Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 11 feb | 20.30 uur KETELHUIS | Online €10 | Kassa €12

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers

De Haagse Spot is het try-out podium waar cabaretiers, stand-up comedians en liedschrijvers hun allernieuwste materiaal uitproberen. Het is een unieke ervaring om grappen te horen die misschien nooit meer een podium halen en een mooie kans om aan de basis te staan van een debuut dat zijn weerga niet kent.
Elke editie is gevarieerd met een line-up van beginnende talenten, die zich voorbereiden op een eerste voorstelling of festival, tot en met gevestigde cabaretiers, comedians en liedschrijvers die hun nieuwste grappen of liedteksten uit willen proberen op een Haags publiek.

Met deze keer: 

Jaromir Palthe
Een 21-jarige flierefluiter die door zijn Haagse opvoeding graag zijn anekdotes met het publiek wil delen.
Jaromir: "Ik heb dit jaar de halve finale gehaald van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Nu dat traject ten einde is wil ik graag lekker veel gaan spelen en uitproberen."

Herman de Smit
In zijn voorstelling vertelt Herman over het leven van "de jonge dertiger" waarin alles gesmeerd loopt. Kijk je echter even verder dan zijn er ook wel tegenslagen en twijfels. Herman neemt je mee, met een goede dosis zelfspot.

Arnold Baldé - Een man zoekt iemand 
Arnold is een man op zoek naar iemand. Via capoeira, cultuur, vaderschap, werk, liefde, stotteren, vrienden en mensen zoekt hij. Hij is een wandelende tegenstelling. Accept dit. Niets klopt. Niet zijn uiterlijk, niet zijn accent, misschien zijn zoektocht. Naar iemand. Of iets. Arnold stelt vragen. Wat zegt een stotteraar dat eindelijk kan praten? Waarom is opvoeding zo makkelijk? Waarom ben ik de enige buitenlander in mijn familie? Arnold's antwoord is verbinding. Met alles en bijna iedereen, zeker met jou. Maar ontspan, het voelt lekker, hij is niet op zoek naar jou, alleen via jou, naar iemand, anders. 

Kwetsbaar, rauw, authentiek, ritmisch en onverwachts. Verwacht niks. Beleef alles.

Vivianne Dumoulin
Met Franse chansons