Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

InSpiRituals wandelroute

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Een bijzondere wandeling langs gebedshuizen in de buurt

Za 1 feb | 14.00 uur ALTERNATIEVE LOCATIE | Gratis, graag wel reserveren via de ticketlink

Neem een kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven

In onze buurt zijn vele kerken, moskeeën, tempels en andere gebedshuizen te vinden. Plekken die we dagelijks passeren, maar waar we zelden binnenkomen. Net als in het theater komen mensen daar samen om de wereld een beetje mooier te maken; een overeenkomst die vraagt om een nadere kennismaking! Tijdens de InSpiRituals wandelroute gaan we bij elkaar op bezoek tijdens een inspirerende ontdekkingsreis... om de hoek. Na de wandeling kunt u in het theater genieten van een heerlijk kopje soep. 

We starten de wandeling om 14.15 uur bij het theater en zijn rond 17.00 uur weer terug. Deelname is gratis, maar reserveer vooraf wel een ticket via de ticketlink!