Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

KROKUSKABAAL | Belle en het Beest (2+)

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Wijnand Stomp

Vr 28 feb | 14.30 uur GROTE ZAAL | €3,- | Ooievaarspas 50%

Een hilarische en ontroerende Grimm-vertelling

Tante Jewel is zo’n typisch Antilliaanse tante met krulspelden en een onvervalst accent. Ze gooit Belle & het Beest in haar Caribische cocktailshaker en zal het aan alle dorstige toehoorders uitschenken. Wijnand Stomp duikt voor deze voorstelling in de huid van zijn flamboyante lievelingstante en verzorgt een hilarische en ontroerende Grimm-vertelling. Over de mooie, arrogante prins die door een vloek van de tovenares in een afschuwelijk beest wordt veranderd. ‘Ai no, mi pobre Dushi!’ Alleen als iemand verliefd wordt op de prins, kan de vloek worden verbroken. Maar dat moet dan wel gebeuren voor zijn 21ste verjaardag, voordat het laatste rozenblaadje van de roos van de tovenares zal vallen. Tante Jewel gooit al haar Antilliaanse charmes in de strijd om een verliefde prinses voor hem te zoeken.

Deze voorstelling duurt 45 minuten

Krokuskabaal Festivalprogramma De Nieuwe Regentes