Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

KROKUSKABAAL | Breien voor jong en oud (AL)

Maak de mooiste dingen van wol

Vr 28 feb | 11.00 -16.00 uur TEAROOM | €3,- | Ooievaarspas 50%

Een ideale workshop om met elkaar te volgen: pappa's en mamma's kunnen meedoen!

Schapen zijn hele leuke dieren om naar te kijken en om te aaien. Maar er is nog een reden waarom schapen echt hele fijne beesten zijn! Ze hebben een warme vacht voor de winter. Maar als het lente is, hebben ze die vacht niet meer nodig en dan worden de schapen geschoren. En van die vacht kun je wol maken. En van wol kunnen we hele fijne, duurzame, kleding en accessoires maken! Tijdens de workshop van Mirjam Molenbeek ga je aan de slag met wol en breinaalden en/of punnikset. Brei je je eigen uil of vlinder? Een sjaaltje voor je pop? Of punnik je een stoere armband? Keuze genoeg, voor elk niveau! Je kan iets maken waar je in 15 minuten klaar mee bent, of je schuift een uurtje aan: mag allemaal! Een ideale workshop om met elkaar te volgen: pappa's en mamma's kunnen meedoen. Maar alleen mag natuurlijk ook.

Let op: Iedereen die mee wil breien dient in het bezit te zijn van een kaartje, zowel ouder als kind. De kaartjes zijn alleen op de dag zelf ter plekke te koop.

Krokuskabaal Festivalprogramma De Nieuwe Regentes