Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Roeland Drost & Julie Scott

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-211998825 jaar vriendschap & muziek!

Za 8 feb | 20.30 uur KETELHUIS | Kassa €14 | Online €12 | Ooievaarspas 50%

Persoonlijke avond vol verhalen en muziek.

Na een uitverkocht concert op 29 november staan ze weer op ons podium. Voor iedereen die de eerste keer geen kaartje kon krijgen of dit prachtige muzikale feestje gewoon nog een keer wil meemaken!

Julie Scott en Roeland Drost maken al 25 jaar samen muziek en zijn beste vrienden. Ze rocken als vanouds….grommen en fluisteren en denderen en schilderen met de veelkleurige composities van Julie Scott. Haar heftige geweldige strot en gitaar en Roel's afwisselend fluwelen dan wel bijtende piano, traporgel en HAMMOND beloven een avond die je niet graag wil missen.

Begonnen in Arnhem, werd in 2002 Den Haag het strijdtoneel van waaruit ze opereerden. Eerst al duo, later als eclectische experimentele rockband can_of_be, waarmee ze twee albums maakten: “Schizo” en “Don Quichot”. Hierop volgden solo albums van Julie, waar Roeland de toetsen speelde: “Thoughts and Sounds” en “DearyDeary”. Zij stopten ziel en zaligheid in hun bedrijf Scott & Drost music and theatre, maakten door het hele land muziektheatervoorstellingen op locatie, waren het brein achter het spectaculaire Artventure festival, organiseerden jarenlang zangvakanties in binnen- en buitenland en ontwikkelden een nieuwe methode voor zang en stemexpressie en traden afgelopen zomer op tijdens de Nederlandse Burning Man, Where the Sheep Sleep. 

En nu staan op het podium van De Nieuwe Regentes om 25 jaar samen te vieren met een feestelijke, muzikale, maar ook zeer persoonlijke avond vol verhalen en muziek.