The Legends | The Soul Preacher (try-out)

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Een intense en opzwepende theatershow

Za 22 feb | 20.15 uur | GROTE ZAAL | Online €20 | Kassa €22 | Ooievaarspas 50%

Het klassieke verhaal over de laatste dagen van Jezus Christus

‘The Soul Preacher’, een intense en opzwepende theatershow, vertelt het klassieke verhaal over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus. Een verhaal waarin broederschap, vertrouwen en verraad een hoofdrol spelen.

Soullegendes als Ray Charles, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Sam Cooke, James Brown en Stevie Wonder schreven prachtige soul en gospel songs. Met elkaar vertellen deze songs het verhaal van ‘The Soul Preacher’, een klassiek en universeel verhaal geplaatst in de wereld van nu. Een rauwe wereld vol spanning, wantrouwen en twijfel, maar ook een hoopvolle wereld waarin één man trouw blijft geloven in de boodschap van de liefde.

The Legends, die eerder furore maakte met succesvolle producties als ‘It’s a Man’s World!’ en ‘I’m a Soulman’, treden wederom op met Nederlands beste soulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum. Dit keer versterkt met de indrukwekkende rockzanger Martin van der Starre, die eerder te zien was in ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘Woodstock the Story’. Samen met de beste soulband van Nederland en stand-up comedian Jeffrey Spalburg als preacher is ‘The Soul Preacher’ een wervelende voorstelling die niemand onberoerd laat!

Steffen Morrison – zang
Yerry Rellum – zang
Martin van der Starre – zang
Jeffrey Spalburg – preacher
Wiboud Burkens – toetsen
Michael Varekamp – trompet
Eric Hoeke – drums
Manuel Hugas – bas
Andrew Riezebeek – gitaar
Yoran Aarssen – sax
Regie: Monique van Hinte
Script: Jeffrey Spalburg