Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Grote Harry Bannink Podcast On Tour | Verplaatst naar 9 oktober

Een avond vol verhalen over Harry Bannink en diens tijdgenoten.

Zo 29 mrt | 15.00 uur GROTE ZAAL | Online €17 | Kassa €19 | Ooievaarspas 50%

Begeleid door Bannink-getrouwe Dick van der Stoep, o.a. orkestleider van de Schmidt/Bannink-musicals Foxtrot en Madam.

Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt deze voorstelling te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Mocht u kaarten hebben gekocht voor deze voorstelling dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het zou zomaar kunnen dat Harry Bannink de geschiedenis ingaat als een van de grote Nederlandse componisten. In ieder geval zal iedereen die naar de Grote Harry Bannink Podcast van Gijs Groenteman luisterde een diepe bewondering voor de componist krijgen.

De grote hits die Bannink met Annie Schmidt maakte worden moeiteloos meegezongen, maar onder het topje van de ijsberg zitten nóg duizenden liedjes – meesterwerken die jarenlang ongehoord bleven.

Frank Groothof is een van de grote Harry Bannink-vertolkers. Hij neemt u mee langs een duizelingwekkende steekproef van Harry Banninks oeuvre. Begeleid door Bannink-getrouwe Dick van der Stoep, o.a. orkestleider van de Schmidt/Bannink-musicals Foxtrot en Madam. Ingeleid en verklaard door Gijs Groenteman.

Een avond vol verhalen over Harry Bannink en diens tijdgenoten, en de liedjes die het summum van de Nederlandse liedkunst vertegenwoordigen.

Gijs Groenteman

Frank Groothof

Dick van der Stoep