Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Haagse Spot | GEANNULEERD

Comedyclub

Di 17 mrt | 20.30 uur KETELHUIS | Online €10 | Kassa €12

Ontdek het nieuwste cabaret en comedytalent bij De Nieuwe Regentes!

Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt deze voorstelling te annuleren. Mocht u kaarten hebben gekocht voor deze voorstelling dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

De Haagse Spot staat al bijna 10 jaar bekend als try-out podium voor nieuw en gevestigd talent in cabaret, kleinkunst en comedy. 
Elke derde dinsdag van de maand wordt er een mooie avond met een viertal spelers georganiseerd. Het publiek en de spelers ontmoeten elkaar na afloop in de foyer waar onder het genot van een drankje reacties en feedback kan worden uitgewisseld. Feedback is onmisbaar voor iedere artiest die zich wil ontwikkelen naar een mogelijk avondvullend programma.

Elke Spot biedt een gevarieerd programma waar zowel gevestigd als nog studerend talent een podium vindt. De bezoeker krijgt op een avond een breed palet aan verschillende theatervormen op het gebied van cabaret, kleinkunst en comedy.

Met deze editie:

Christian Kuitert & The Indicators houden je aandacht vast met een mix van fluisterfolk en opgevoerde ballades – altijd met aandacht voor de tekst. Je favoriete fingerspitzengejengel!

Sanjeevani speelt SANJEEVANI. Is het nou toeval dat de naam van haar programma ook haar eigen naam is? Bijna wel, maar net niet, want Sanjeevani neemt de betekenis van het woord niet met een dik busje Himalayazout. Zelfs niet met een korrel.
Een mythe die instort kun je haast zeggen.

Bas Maassen - Het keren van het tij
Een programma met theatrale en poëtische Nederlandstalige nummers. Naast zijn eigen repertoire brengt hij naar z'n hand gezette liederen van Schubert en the Eels. Deze veelzijdige zanger en performer nodigt u uit uw hart te openen en u te laten raken. 
Muziek, tekst en uitvoering Bas Maassen

Davey Turnhout
Opgegroeid in de buurt van Leiden, is Davey Turnhout tegenwoordig een import-Amsterdammer. Hij haalt inspiratie uit zijn dagelijkse leven en ervaringen. Met zijn jongensachtige voorkomen en relaxte uitstraling zou je bijna vergeten dat hij iemand is met een zwart gevoel voor humor. Davey's grappen zijn soms hard, maar wel altijd gebracht met heel veel liefde. Hij is onlangs dertig geworden, begrijpt weinig van zichzelf of de wereld om hem heen en hij is de laatste paar jaar ‘s avonds vaker op het podium te vinden dan bij zijn vriendin thuis. (Wat zijn vriendin overigens absoluut niet erg lijkt te vinden.)

Davey Turnhout won juryprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2019 in een vol DeLaMar theater en verder werd hij uitgeroepen tot 'Roastbaas 2017' bij Dutch Roast Battles in het Comedy Café Amsterdam.


Ken jij of ben jij een artiest in de dop en wil jij je nieuw en eigen materiaal komen uitproberen op publiek? Stuur dan vooral een mail met een filmpje naar meedoen@haagsespot.nl