Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Bluesclub | GEANNULEERD

Flight to the Rolling Stones

Vr 03 apr | 20.00 uur GROTE ZAAL | Online €5 | Kassa €6 | Ooievaarspas 50%

Een ervaren, gepassioneerde band die je de muziek van de Rolling Stones uit de jaren 60 laat herbeleven.

Voor de tweede keer in de DNR Blues Club: Flight to the Rolling Stones. Na hun legendarische optreden van 2019 kon een snelle herhaling niet uitblijven. Mick en Keith kunnen thuis blijven: wij hebben Flight:

Peter Vermeij: Zang en mondharmonica. Peter is bekend van Stars on 45 Stones medley, waar hij op fantastische wijze de sound en het stemgeluid van Mick Jagger vertolkte. Ook heeft hij vele commercials waarin muziek van de Stones werd gebruikt, ingezongen.

Gitarist Hans Hollestelle is een van de eerste en beste sessiemuzikanten van ons land. Ook bekend als arrangeur en producer. Hij speelde o.a. bij Sandy Coast, Rainbow Train, Ekseption en nog steeds met Peter Koelewijn en zijn Rockets.

Bassist Willem Augustijn heeft gespeeld met de Big John Russelband, Wim Bielers Q-band, Anouk en speelt nu regelmatig mee met allerlei Haagse muziekprojecten.

Gitarist John Baltus is een bekende bluessessieleider en een veelzijdige gitarist. Mede door zijn grote passie voor de Stones en met name Keith Richards, wordt de sound van de Stones nog beter benaderd.

Drummer Erik Pronk speelde o.a. bij Billy the Kid , Livin`Blues en Anouk. Ook Erik is een ervaren sessieleider. Hij doet ook vaak mee met muzikale projecten in de Haagse scene.

Met elkaar zijn zij Flight to the Rolling Stones. Een ervaren, gepassioneerde band die je de muziek van de Rolling Stones uit de jaren 60 laat herbeleven.