Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Zand en Veen V | GEANNULEERD

Community art voorstelling voor en door de buurt

Za 25 apr | 20.15 uur GROTE ZAAL | Tickets gaan binnenkort in de verkoop

De succesvolle buurtproductie over het leven op de grens van zand en veen is van 23 t/m 26 april te zien met een speciale XL jubileumvoorstelling

Zand en Veen laat al vier jaar bewoners uit de buurt hun eigen verhaal spelen. Keer op keer levert dit onverwachte en bijzondere verhalen op. Verhalen waardoor bezoekers na afloop van de voorstelling anders naar hun eigen wijk kijken en anders naar een toevallige voorbijganger. Welk verhaal draagt hij of zij met zich mee? Deze vijfde editie is meer dan ooit gekoppeld aan ons bijzondere pand, dat op 24 april 100 jaar bestaat. Op dit moment wordt nog hard aan de voorstelling gewerkt. Binnenkort zullen we meer delen en gaan de kaarten in de verkoop!