Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Bluesclub

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Robbert Fossen & Lothar Wijnvoord

Vr 19 jun | 20.30 uur GROTE ZAAL | €15 incl. drankje

‘Youngblood & Old School’

Zanger/multi-instrumentalist Robbert Fossen is al ruim 32 jaar actief als bluesmuzikant.

In oktober 1987 stond hij voor het eerst op het podium van de roemruchte Haarlemse Jazz Club en inmiddels is hij honderden optredens en diverse Awards verder…
Robbert won twee keer de Dutch Blues Challenge waarna hij Nederland mocht vertegenwoordigen op de International Blues Challenge in Memphis. Daar bereikte hij in 2013 als enige Nederlander ooit de finale en in 2017 de halve finale. Robbert heeft ook een indrukwekkende staat van dienst als begeleider van Amerikaanse blues en soul artiesten.

Gitarist Lothar Wijnvoord is met zijn 23 jaar een ‘Youngblood in the blues’.
‘Youngblood & Old School’ zou wat dat betreft op deze rasmuzikanten van toepassing zijn. Als duo spelen Robbert en Lothar meer dan alleen blues. Zij brengen een semi-akoestische mengeling van stijlen, zoals blues, country, soul en gospel. Hun inspiratie vinden zij onder anderen bij muzikanten als Muddy Waters, Eric Bibb, The Holmes Brothers, Big Daddy Wilson en Tony Joe White.

Lothar maakt ook deel uit van de Robbert Fossen (Blues) Band, waarmee ze het Award winnende album ‘Get off on it’ opnamen. Ook het repertoire op dit album is ontsproten aan eenzelfde combinatie van nummers met een betekenis. Dit album haalde bij de International Blues Challenge in Memphis de finale in de categorie beste Internationale blues CD van 2019.

LET OP:
- U kunt alleen online kaarten kopen!
- De prijs is verhoogd vanwege de maatregelen omtrent corona. U krijgt hiervoor een gratis drankje.
- Lees hier meer voor uitleg over de maatregelen omtrent corona.