Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Peuterdans

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Springen, swingen en vrij bewegen (2+)

Vr 26 jun | 10.00 uur DE VERADEMING | €3,50

O.l.v. Sanne Kursten

Let op: Danslessen mogen nog niet binnenshuis plaatsvinden, daarom is Peuterdans de komende tijd op de speelplaats naast De Verademing. Om 10.00uur kunnen ouders en kinderen die een kaartje hebben gekocht daar verzamelen.
Begeleiders en kinderen moeten ieder een kaartje hebben voor het deelenemen aan Peuterdans! Kaartjes kunnen uitsluitend online gekocht worden tot de ochtend van de les om 8.00 uur.

Samen met je kind dansen, springen en swingen op muziek? Kom naar Peuterdans, voor jongens en meisjes tot 6 jaar met een begeleider.
Plezier maken staat voorop en daarnaast is er aandacht voor de fantasie en belevingswereld van kinderen. Hun motoriek, samenspel en ritmegevoel wordt geprikkeld. Na Peuterdans kunnen de kinderen spelen en kleuren in de Tearoom terwijl de ouders nog wat napraten. 

Praktische informatie
Leeftijdsindicatie: van 2 tot 6 jaar.
Peuterdans duurt ongeveer 60 minuten met een kleine pauze.
Peuters en hun begeleider moeten allebei een kaartje kopen.
Les gaat alleen door bij voldoende animo. Mensen die een kaart hebben gekocht ontvangen uiterlijk vrijdagochtend 08:30 uur een mail of het wel of niet doorgaat. Vergeet niet uw spambox te checken!

Coronamaatregelen
Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze theaterzalen volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiëne maatregelen genomen. We zullen ons de komende tijd met al onze medewerkers inzetten om te voldoen aan het protocol, en daarmee een veilige en prettige ervaring te bieden aan onze bezoekers. Lees hier meer.