Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

10 x Daan = MOED! (4 t/m 8 jaar), door Krijt

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Speciaal voor het 100 jarig bestaan van De Regentes

Za 12 sep | 14.00 uur | GROTE ZAAL | €8,-

Over dapper in het diepe durven springen.

Daan heeft zijn zwembroek al aan.
Maar Daan durft niet.
Wat als hij zinkt?
En dan verdrinkt?
Was er nog maar een Daan die in zijn plaats kon gaan..

10 x Daan = MOED! gaat over dapper zijn en samenwerken. En over in het diepe springen. Want soms kan je in je eentje meer dan je denkt! Bezoek de voorstelling bij De Nieuwe Regentes dat als oud-zwembad de perfect locatie vormt voor deze voorstelling die zich, juist ja, in het zwembad afspeelt. Daarnaast krijgt deze voorstelling een extra feestelijk tintje als onderdeel van ons speciale jubileumprogramma.

Het pand van De Nieuwe Regentes bestaat in 2020 namelijk 100 jaar, en dat vieren we! In 1920 werd het gebouw geopend als grootste overdekte zwem-en badinrichting van Europa. De voorstelling 10 x Daan = MOED! vormt vanwege haar verhaal en locatie dan ook een prachtig onderdeel van ons jubileumprogramma.