Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Haagse Spot

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Do 24 sep 20:30 uur | KETELHUIS | €12,50 | Ooievaarspas 50% |

Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

De Haagse Spot is het try-out podium waar cabaretiers, stand-up comedians en liedschrijvers hun allernieuwste materiaal uitproberen. Het is een unieke ervaring om grappen te horen die misschien nooit meer een podium halen en een mooie kans om aan de basis te staan van een debuut dat zijn weerga niet kent.

Elke editie is gevarieerd met een line-up van beginnende talenten, die zich voorbereiden op een eerste voorstelling of festival, tot en met gevestigde cabaretiers, comedians en liedschrijvers die hun nieuwste grappen of liedteksten uit willen proberen op een Haags publiek. De voorstellingen vinden elke maand op een donderdag plaats in De Nieuwe Regentes.

Line-up 
Christian Kuitert & The Indicators
Christian Kuitert & The Indicators houden je aandacht vast met een schizofrene mix van fluisterrock, opgefokte folk en jeukende pop. Dit altijd met aandacht voor de tekst, zoals inspiraties als Spinvis en De Dijk dit ook hebben. Je favoriete fingerspitzengejengel! 

Jaromir Palthe
‘Na een aantal maanden stil te hebben gezeten in de Corona periode is Jaromir terug op het podium. Met nieuw materiaal en volop in voorbereiding op de finale van het Griffioen/De Stoep Cabaret Festival komt hij op de Haagse Spotters try-outen, dus onderschat uw rol vooral niet! 
Jaromir: ‘1 van de leukste plekken om te spelen in de mooiste stad van Nederland, ik heb er zin in’

Michael Mars (Stand-up)
Michael staat op verschillende open podia in Nederland en België. In april zou hij zijn debuut hebben in de Haagse Spot, maar daar gooide Corona roet in het eten. In dit nieuwe seizoen komt hij ons aan het lachen krijgen en als we niet lachen, skipt hij de grap zodat hij kan schaven en slijpen aan nieuw materiaal. 

Bart en Bam 
B&B spelen ‘Maar nu eerst…’ - Oud door jong te blijven. Bart is een graag geziene gast in de Spot en op verschillende podia binnen en buiten het Haagse. Dit keer in combinatie met Bam, een muzikale omnivoor, beiden al jaren actief en nu samen op het podium met liedjes en filosofietjes.
www.bartenofcornelis.nl 

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.