Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Spetterende Seizoensopening

Komt dat zien!

Vr 04 sep | GEBOUW | €5,- euro incl. cocktail (of ander drankje)

Vliegende voorstellingsroute door het 100 jaar oude gebouw

Komt dat zien!
Laat je meevoeren in een voorstellingsroute door het gebouw, waarbij badmeesters en –juffen je in uptempo voortblazen met hun fluitjes. Binnen een half uur vlieg je in kleine groepjes via eeuwenoude gangen, over het oude kleuterbad, door het diepe en langs een dampend ketelhuis naar onze prachtige grote zaal. Onderweg een proeverij van theater, film, muziek, zang en dans in vele variaties om met een corona-proof-cocktail (of ander drankje) te landen op de stoep van de Weimarstraat. Buiten kun je bijkomen van alles dat voorbij vloog, zoals fragmenten van Zand én Veen, series van onze gastprogrammeurs, nieuwe sessies en verrassende gasten. 

Nieuwe herinneringen
Vanwege de veiligheid deze keer dus een vluchtige impressie van wat komen gaat, want de stoelen díe we hebben willen we dit seizoen graag allemaal gevuld zien. Dit jaar vieren we het 100 jarig bestaan van ons bijzondere gebouw en verbinden we verleden, heden en toekomst. Dit Haagse erfgoed draagt gedeelde herinneringen en dagelijks maken we nieuwe, ook nu. Combineer je uitje met een bezoek aan de dappere horecaondernemers in de buurt en maak er een memorabele avond van …

Route en regels

  • komen kijken kan alleen via online-reservering op een van de beschikbare starttijden
  • kom alleen als je klachtenvrij bent én kom op tijd
  • i.v.m. extra schoonmaak, personeel én drankje vragen we een bijdrage van 5 euro
  • volg ten allen tijde de instructies van het personeel
  • houd 1,5 meter afstand van de mensen in je groepje die niet tot je huishouden behoren
  • geniet van een ongewone opening van het seizoen!

Zondag 6 september vanaf 14.30 uur
Debat over actuele thema’s met buurtbewoners, belanghebbenden, kunstenaars en creatieven. Doel is om per onderwerp tot een creatieve invalshoek en/of oplossing te komen. Per onderwerp nodigen we mensen uit, maar uiteraard is een deel van de stoelen beschikbaar voor degenen die graag meepraten. Binnenkort meer over thema’s, tijden en aanmelding.