Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Blues Club | Big Bo

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Emotionele akoestische blues, vlotte Ragtime en doorleefde Delta Blues

Vr 2 okt | 20.30 uur | GROTE ZAAL | €10,- incl. drankje

In deze “one-man-band” setting speelt hij naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers

Dat wordt een geweldig en veilig concert. Vanwege de corona zit het publiek grotendeels op de coronaproof tribune van de Grote Zaal. Dansen mag helaas niet, maar niemand hoeft dorst te lijden: de bar is open.

Bo Brocken (1966, artiestennaam: Big Bo) speelt al meer dan 30 jaar zijn blues met hart en ziel. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, steel dobro, “cigarbox” gitaar, snare drum, hi-hatt en bassdrum. In deze “one-man-band” setting speelt hij naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers uit de jaren ’20, ’30 en ’40 waarbij onversneden en vaak obscure Delta Blues de boventoon voert. Emotionele akoestische Blues, vlotte Ragtime en doorleefde Delta Blues, songs vol bezieling gebracht, worden doorspekt met virtuoos spel op slide-gitaar en rudimentair fingerpicking-werk.