Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Ketelsessies

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988ReCuerdas

Vr 9 okt | 20.15 uur | KETELHUIS | €10

Intimate, dreamy, happy and relaxing music

Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt deze voorstelling te verplaatsen naar 9 oktober. Mocht u kaarten hebben gekocht voor deze voorstelling dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laat je meevoeren door intieme concerten in het Ketelhuis. Terwijl je dicht op de muzikanten zit zie je de vingers over snaren gaan, hoor je subtiele klankkleuren en word je meegesleept door poëtische teksten.

Talentvolle, opkomende en gevestigde muzikanten spelen jazz, wereldmuziek, pop, crossover, klassiek en alles daartussenin. Elke maand weer iets anders. Laat je verrassen!

Met op 9 oktober: ReCuerdas
Lauriane Ghils (ukulele, chamele n'goni),
Marta Gonzalez Perez (cello, electric cello)

Recuerdas is a duo formed for Lauriane Ghils and Marta Gonzalez Perez. They know each other from the World Music department of Codarts in Rotterdam and mainly play their own compositions in which strings play the leading role. Their music is intimate, dreamy, happy and relaxing.