Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Expo | Finissage Rode draad en rafelranden

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Kunstwerken van Miriam L'Herminez & Marna Ouwehand

Zo 13 dec | 16.30 - 17.30 uur | FOYER | Gratis, aanmelden verplicht

Je laatste kans om deze prachtige tentoonstelling te bekijken

Op 13 december is je laastse kans om de expositie 'Rode draad en rafelranden' te bekijken. De tentoonstelling is het resultaat van een kunstproject gemaakt door Miriam L'Herminez en Marna Ouwehand.

In de zomer van 2019 vond in Galerie Paper Art en Design in de Weimarstraat het bijzondere project Buurt-bewoners-Verbonden plaats. Buurtbewoners werden uitgenodigd om mee te werken aan een nieuw kunstwerk, een oproep waar uiteindelijk ruim 50 bewoners uit het Regentessekwartier en Valkenboskwartier gehoor aan gaven. In verschillende gesprekken zijn verhalen verteld, herinneringen gedeeld en foto's aangereikt. Het resultaat van deze bijzondere samenwerking is een installatie met drie Haagse iconen die deze wijkverhalen dragen en een krant waarin de verhalen te lezen zijn.

Kunstenares Miriam L'Herminez maakte al eerder een dergelijke installatie met inwoners van Ameland en realiseerde nu een vergelijkbaar werk in haar eigen Den Haag.