Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Schaap Zacht ( 1,5+)

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Interactieve en zintuigelijke voorstelling voor de allerkleinsten

Zo 29 nov | 11.00 (uitverkocht) & 13.30 uur | GROTE ZAAL | €8 | Ooievaarspas 50%

Het schaap met zijn zachte wol vormt de inspiratiebron van deze beeldende dansvoorstelling

Het schaap met zijn zachte wol vormt de inspiratiebron van deze beeldende dansvoorstelling. Wat schuilt er achter dat onverstoorbare uiterlijk? Is dat schaap wel zo mak? Wat gaat er verborgen onder die dikke wollen vacht? Hoe voelt die wol? Hoe voelt het om alle tijd van de wereld te hebben?

Schaap Zacht is een interactieve en zintuigelijke solovoorstelling gericht op kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Naast dans, vormgeving en muziek, zal de danseres overheadprojectie inzetten. Deze projectie is voor te stellen als een levend prentenboek in een bijzondere beeldtaal. Het publiek wordt uitgenodigd om vooral mee te beleven en soms ook mee te doen. In Schaap Zacht worden de kinderen geprikkeld om al hun zintuigen open te stellen en de wereld steeds opnieuw te ontdekken.

'Met je voetjes in de wol' - Lees hier de recensie van de Theaterkrant