Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

GEANNULEERD | Verhalen uit de Wereld van de Weimarstraat

Persoonlijke perspectieven van betrokken buurtbewoners

Zo 22 nov | 11.00 uur | GROTE ZAAL | €7 | Ooievaarspas 50%

Verhalen uit een dynamische winkelstraat in ontwikkeling

Iedereen wil een fijne veilige buurt, gezellige winkelstraat en prettige speel- en ontmoetingsplekken. Helaas staat deze gezamenlijke wens niet meer op de voorgrond... of is deze gezamenlijke wens bedolven onder belangen? 

Na een gesprek begin september met vertegenwoordigers van alle betrokken partijen hebben we vier mensen bereid gevonden om hun (kant van het) verhaal te vertellen: de wijkagent, coffeeshophouder, een bezorgde buurvrouw en tevreden buurman. Vanuit persoonlijk perspectief vertellen zij hoe ze de wereld van de Weimarstraat beleven. Als theater voor en door de buurt vinden we dat ieder verhaal verteld moet (kunnen) worden, en als we écht luisteren komen we dichter bij elkaar. 

De verhalen worden in circa een uur verteld, daarna is er een gesprek met het publiek. 

Zodra deze voorstelling is uitverkocht (maximaal 30 bezoekers), komt er een middagvoorstelling bij.