Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Haagse Spot

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Do 3 dec | 20.30 uur | KETELHUIS | €12,50 | Ooievaarspas 50% |

Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

De Haagse Spot is het try-out podium waar cabaretiers, stand-up comedians en liedschrijvers hun allernieuwste materiaal uitproberen. Het is een unieke ervaring om grappen te horen die misschien nooit meer een podium halen en een mooie kans om aan de basis te staan van een debuut dat zijn weerga niet kent.

Elke editie is gevarieerd met een line-up van beginnende talenten, die zich voorbereiden op een eerste voorstelling of festival, tot en met gevestigde cabaretiers, comedians en liedschrijvers die hun nieuwste grappen of liedteksten uit willen proberen op een Haags publiek. De voorstellingen vinden elke maand op een donderdag plaats in De Nieuwe Regentes.

Line-up:

Hugo van Eck
Als je je hele leven stuiterend van hot naar her beweegt, is het soms lastig om te focussen op één ding. In een verwoedde poging zichzelf te begrijpen heeft Hugo van Eck besloten om dan maar eens in te zoomen op dat stuiteren zelf, en te kijken of daar de antwoorden liggen. Een korte rit van tien minuten over zoeken, niet vinden, vragen, antwoorden, politiek, mens zijn, en muziek, waar hij u bij nodig heeft!

Hugo van Eck is cabaretier, muzikant, schrijver en presentator. Na een vier jaar durende kleinkunstopleiding in Den Haag besloot Hugo de theaterwereld in te trekken. Optredens in line up vorm door het hele land passeerden de revue en nu denkt hij dat hij het zodanig in de vingers heeft dat hij klaar is voor een groter podium. In een poging zijn materiaal te perfectioneren voor de eerste ronde van het Amsterdams Kleinkunstfestival is hij alert op verbeterpunten en opbouwende kritiek. Schroom dus niet om naderhand naar hem toe te komen!

Hayo Nieuwenhuis
Hayo woont al bijna zijn hele leven in Hoofddorp. Mocht je wat over Hoofddorp willen weten, vraag het Hayo, hij weet namelijk ‘best wel veel’.Zo nu en dan is hij te vinden in het dorpscentrum als gids van gratis tours met een microfoon, paraplu en een rode bodywarmer. Iedereen die geïnteresseerd is in het reilen en zeilen van Hoofddorp kan zich zo aansluiten en meelopen. Zie zijn website: hayoniewenhuis.nl

Kai Bodewitz
Kai is pas 20 jaar jong en brengt een muzikaal en persoonlijk cabaretprogramma. Thuis gaat het niet altijd even makkelijk en dat weet hij goed te verwoorden op het podium. Met John Mayer achtige liedjes weet hij de juiste snaar in zijn gitaar en piano te raken. Leun achterover en geniet. Kai heeft de halve finale van het Groninger studenten cabaretfestival gespeeld en hij staat in de finale van het Griffioen/stoep cabaretfestival.

Sanjeevani Hendriks
Sanjeevani is in 2007 afgestudeerd aan de Amsterdamse Theateracademie als actrice en theatermaakster. Zij is inmiddels 12 jaar bezig om zichzelf te ontwikkelen, op gericht gekozen gebieden, binnen het theater vak. Ik moet spelen, ik moet schrijven, ik moet interactie hebben, ik moet mensen, klein en groot, aan het lachen maken of ontroeren, ik moet mijn verhaal vertellen, ik moet mijn stem gebruiken, omdat dit is wat ik het liefst doe.” Sanjeevani heeft nog nooit overwogen om een ander vak te kiezen, want ze kan niet zonder.