Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

InSpiRituals | Voorstelling

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Inspiratie, Spiritualiteit, Rituelen

Za 19 dec | GEBOUW | €10

Waar geloof jij in? Geloof je in iets, niets of alles?

Inspiratie, Spiritualiteit, Rituelen 
Anders dan de voorstelling van begin 2019 wordt deze InSpiRituals een zoektocht met je zintuigen. Vanuit de huidige gezamenlijke behoefte aan contact en verbinding: hoor, voel, kijk, ruik en proef! Wat komt er bij je binnen en wat doet het met je? Hoe neem je iets op en geef je het door? Buurtbewoners vonden aan de hand van podiumkunstenaars spiritualiteit in het alledaagse: in (moeder) aarde, de ziel in familiebanden, en zelfs in de bokssport, krachtig, snel, gecentreerd en wendbaar als het leven zelf. Soms … bijvoorbeeld in deze donkere (corona)dagen is het goed om even stil te staan en misschien met een andere blik naar de menselijke ervaring te kijken. Zonder te gaan zweven; stilstaan in een meditatief moment. Waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe rituelen die we samen kunnen delen.

Aanvang is starttijd, inlooptijd is 30 minuten.