Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Workshop | La Alegria del Baile

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988GEANNULEERD | Flamenco dansworkshop voor kinderen

Za 30 jan | 15.00 uur | KLEINE ZAAL | €8 | Ooievaarspas 50%

We nemen contact op met alle mensen die een ticket hebben gekocht

De prachtige armbewegingen, trotse houding, het klappen en stampen, waaiers, hoeden, kinderen vinden het prachtig! Flamencodanseres Pastora inspireert de nieuwe generatie om flamenco te dansen. Haar kinderflamencolessen zijn een groot feest en al jaren in Nederland een succes. Kids maken op een speelse en toegankelijke manier kennis met flamenco. Het gaat erom te leren dansen, ritme te ontwikkelen en flamenco stap voor stap te leren kennen. Algemene basisprincipes van dans komen aan bod, zoals ruimtegebruik, richtingen, coördinatie. Ook de inleving en autonomie van de kinderen wordt gestimuleerd. 

Over Pastora: 
Flamencodanseres Pastora deelde het podium met gerenommeerde artiesten als Pepe de Pura, José Amador, Luis Amador, Antonio Carrasco. Jaarlijks gaat zij op tournee met danseres Noelia Sabarea, bij wie zij drie jaar lesgaf op haar academie in Andalusië. Pastora is een ervaren docente met lesbevoegdheid. Op dit moment geeft zij les op het SKVR in Rotterdam, in Amsterdam en in Haarlem. De lessen Kidsflamenco zijn een groot succes in Nederland en de kinderen leren al jong zich uit te drukken en op het podium te staan. De jonge flamencodansers hebben opgetreden in Palais de Congres in Parijs, in Dansmakers, Paradiso, Muziekgebouw ah IJ, De Hallen. 
 

Cello: Jelte van Andel
Bas & piano: David Core