Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

India Dans Festival

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Vier de rijkdom van de Indiase dans en cultuur

Wo 5 t/m zo 9 mei 2021 | ONLINE | €9 |

Korzo organiseert samen met o.a. De Nieuwe Regentes een online editie in festivalsfeer.

Naast de voorstellingen die in de Theaterzaal van Studio X te bekijken zijn, is er op zondag 9 mei een gratis programma voor en met de Indiase danscommunity waarbij De Nieuwe Regentes en Laaktheater als partners zijn betrokken. Dit programma, Celebrating My Dance, wordt gratis uitgezonden vanaf 14.30 uur in de Pop-Up ruimte van Studio X.

Programma & Kaartverkoop 
Alle live events zijn €9,- en tickets zijn verkrijgbaar via www.indiadansfestival.nl of de ticketshop van Korzo: https://shop.korzo.nl/collections/india-dans-festival-2021
Bekijk hier ook het volledige programma

Er is een 4 halen, 3 betalen actie. Deze wordt automatisch toegekend in het winkelmandje als men alle vier de voorstellingen besteld. Alle voorstellingen zijn tevens beschikbaar voor leden van We Are Public.

On demand
Op zondag 9 mei zullen de 4 voorstellingen uit het programma de hele dag on demand te zien zijn. 

Workshops
Er zijn twee live workshops tijdens het festival. Deze worden gegeven op zaterdag 8 mei om 11.00 uur via een parallelle Zoomsessie. Voor deze workshops dient men een ticket te kopen, deze worden niet openbaar vertoond.