Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Altviool Harp Duo

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Sylvain Dessane en Marjatta Fehres

Zo 20 jun | 15.00 & 17.00 uur |k KLEINE ZAAL | € 12,50 | Ooievaarspas 50% |

Werken van onder meer Bruch, Elgar en Pärt

Na maanden maatregelen, avondklok, podia dicht, winkels dicht, musea dicht etc, kunnen we eindelijk weer live optreden. Eerst hadden wij een kerstconcert bedacht. Het werd uitgesteld naar een Valentijnsdag concert. Dit kon ook niet gebeuren. We probeerden hoopvol te blijven maar van binnen dachten we "hoeveel keren gaan we dit uitstellen?".

We zijn heel blij dat we nu weer kunnen spelen!
We hebben een heel mooi romantiek programma bedacht voor jullie. Het gaat over liefde, mijmerij, natuur, dieren, emoties, contemplatie, gebied, humor en veel meer. Wil je met ons reizen tussen al deze onderwerpen en ons enthousiasme delen dat we weer kunnen optreden? Boek dan heel snel je ticket!