Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

UITVERKOCHT - Kijk mee via livestream! |Back to Jazz | Contemporary Trombone from France

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Robinson Khoury & Rembrandt Trio

Za 12 jun 2021 | 21.30 uur | GROTE ZAAL | €15 | Passe-partout €25 | ONLINE: pay what you want | Ooievaarspas 50% |

Internationaal trombonetalent: composities van Khoury, Frerichs, Overwater, Ellington & Monk

GET YOU LIVESTREAM TICKET HERE

Koop hier voor 25 een passe-partout voor beide conderten op deze datum! Wil jij er via livestream bijzijn? Bestel hier je ticket (pay what you want) en ontvang op de dag van de voorstelling een link. In het bezit van een Ooievaarspas? Dan kun je woensdag- of vrijdagochtend tussen 9 en 12 uur aan de kassa je ticket kopen!

Saturday June 12th 2021 21:30 - 22:30 (CET)
The live stream will be available for 5 days.

De kersverse nieuwe trombonedocent op het Haags Conservatorium is de franse musicus Robinson Khoury. Als trombonist van het Metropole Orkest maakte hij al furore in Nederland. Het Rembrandt Trio is blij hem te gast te hebben in deze serie; samen stelden ze een een bijzonder programma samen van composities van Khoury, Frerichs en Overwater zelf, alsmede stukken van Duke Ellington en Thelonious Monk, waarin ze zowel een ode brengen aan de traditie als zoeken naar de nieuwe paden die in jazz ingeslagen kunnen worden.

Over Back to Jazz
Om het einde van de culturele lockdown te vieren organiseert Tonality Music twee bijzondere dubbelconcerten in de grote zaal van de Nieuwe Regentes in Den Haag.

Op zaterdagavond 12 juni en zondagmiddag 20 juni nodigt het Rembrandt Trio verschillende generaties aan jazzhelden uit om hen te vergezellen in vier unieke sets muziek. Samen met John Ruocco, Jesse van Ruller, Robinson Khoury, Rik Mol en Bart van Lier brengt het Rembrandt Trio het vuur terug op het podium van de Nieuwe Regentes. Live muziek zoals live muziek bedoeld is; spontaan, intens, verrassend - en vooral: levend!

- De Nieuwe Regentes is een theater voor en door de buurt, gedragen door een grote groep vrijwilligers. Je kunt ons steunen met een kleine donatie. Iedere bijdrage is van harte welkom!
- Please feel free to pay the amount you want to support the artists of this live stream. Donations are welcome and go directly to the artist.