Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Back to Jazz | Ruocco as a composer

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988John Ruocco & Rembrandt Trio

Zo 20 jun 2021 | 15.00 uur | GROTE ZAAL | €15 | Passe-partout €25 | Ooievaarspas 50% |

Eigen composities van saxofonist en klarinettist Ruocco

 Koop hier voor €25 een passe-partout voor beide conderten op deze datum! 
In het bezit van een Ooievaarspas? Dan kun je woensdag- of vrijdagochtend tussen 9 en 12 uur aan de kassa je ticket kopen!

Saxofonist en klarinettist John Ruocco is een monument binnen de Nederlandse Jazz. Hij geeft al dertig jaar les aan het conservatorium in Den Haag en heeft een keur aan bekende jazzmusici afgeleverd. Hoog tijd om hem zelf weer eens vol in de schijnwerpers te zetten. Als eigenzinnige jazz-improvisator is hij een genot om naar te luisteren. Niet alleen staat hij per uitzondering weer zelf op het podium; speciaal voor deze gelegenheid stelt hij een programma samen met zijn eigen composities en die van de trio-leden. En natuurlijk zal een aantal jazz standards niet ontbreken.

Over Back to Jazz
Om het einde van de culturele lockdown te vieren organiseert Tonality Music twee bijzondere dubbelconcerten in de grote zaal van de Nieuwe Regentes in Den Haag.

Op zaterdagavond 12 juni en zondagmiddag 20 juni nodigt het Rembrandt Trio verschillende generaties aan jazzhelden uit om hen te vergezellen in vier unieke sets muziek. Samen met John Ruocco, Jesse van Ruller, Robinson Khoury, Rik Mol en Bart van Lier brengt het Rembrandt Trio het vuur terug op het podium van de Nieuwe Regentes. Live muziek zoals live muziek bedoeld is; spontaan, intens, verrassend - en vooral: levend!

- De Nieuwe Regentes is een theater voor en door de buurt, gedragen door een grote groep vrijwilligers. Je kunt ons steunen met een kleine donatie. Iedere bijdrage is van harte welkom!
- Please feel free to pay the amount you want to support the artists of this live stream. Donations are welcome and go directly to the artist.