Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Back to Jazz | The music of Freddie Hubbard

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Rik Mol, Bart van Lier & Rembrandt Trio

Zo 20 jun 2021 | 17.00 uur | GROTE ZAAL | €15 | Passe-partout €25 | Ooievaarspas 50% |

Twee generaties jazztalent met een hommage aan componist en trompettist Freddie Hubbard.

Koop hier voor 25 een passe-partout voor beide conderten op deze datum!
In het bezit van een Ooievaarspas? Dan kun je woensdag- of vrijdagochtend tussen 9 en 12 uur aan de kassa je ticket kopen!

Zodra trompettist Rik Mol de uitnodiging van Tonality Music ontving stelde hij voor om ook trombonist Bart van Lier mee te brengen. Beiden gelieerd aan het Metropool-orkest representeren ze twee generaties van koperblazers die tot de Nederlandse en internationale top behoren. Rik Mol studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en geeft er nu zelf les, naast zijn rol in talloze nationale en internationale ensembles. Bart van Lier draait al mee sinds 1968 en is de ‘ongekroonde trombonekoning van Nederland’. Deze twee heren op het podium met het Rembrandt trio is een unieke gelegenheid; in deze samenstelling brengen ze gezamenlijk een hommage aan het oeuvre van trompettist en begenadigd componist Freddie Hubbard.

Over Back to Jazz
Om het einde van de culturele lockdown te vieren organiseert Tonality Music twee bijzondere dubbelconcerten in de grote zaal van de Nieuwe Regentes in Den Haag.

Op zaterdagavond 12 juni en zondagmiddag 20 juni nodigt het Rembrandt Trio verschillende generaties aan jazzhelden uit om hen te vergezellen in vier unieke sets muziek. Samen met John Ruocco, Jesse van Ruller, Robinson Khoury, Rik Mol en Bart van Lier brengt het Rembrandt Trio het vuur terug op het podium van de Nieuwe Regentes. Live muziek zoals live muziek bedoeld is; spontaan, intens, verrassend - en vooral: levend!

- De Nieuwe Regentes is een theater voor en door de buurt, gedragen door een grote groep vrijwilligers. Je kunt ons steunen met een kleine donatie. Iedere bijdrage is van harte welkom!
- Please feel free to pay the amount you want to support the artists of this live stream. Donations are welcome and go directly to the artist.