Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

UITVERKOCHT - kijk mee via livestream! | Back to Jazz | Tribute to Joe Henderson

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Jesse van Ruller & Rembrandt Trio

Za 12 jun 2021 | 19.30 uur | GROTE ZAAL | €15 | Passe-partout €25 | ONLINE: pay what you want | Ooievaarspas 50% |

Dé jazzgitarist van Nederland brengt zijn interpretaties van Henderson

GET YOUR LIVESTREAM TICKET HERE.

Koop hier voor 25 een passe-partout voor beide conderten op deze datum! Wil jij er via livestream bijzijn? Bestel hier je ticket (pay what you want) en ontvang op de dag van de voorstelling een link. In het bezit van een Ooievaarspas? Dan kun je woensdag- of vrijdagochtend tussen 9 en 12 uur aan de kassa je ticket kopen!

Saturday June 12th 2021 19:30 - 20:30 (CET)
The live stream will be available for 5 days.

Jesse is al jaren nationaal en internationaal een begrip. Zijn intense spel, ritmiek en techniek maken hem een perfecte eerste gast van de ‘Back to Jazz’ serie. Van Ruller, geïnspireerd door de muziek van de Amerikaanse saxofonist Joe Henderson, nam in 2015 een CD op bij een Japans label. ‘Phantom’ was een tribute aan Hendersons composities, en op 12 juni speelt hij een deel van deze stukken voor het eerst met het pianotrio van Frerichs, Overwater en Planjer.

Over Back to Jazz
Om het einde van de culturele lockdown te vieren organiseert Tonality Music twee bijzondere dubbelconcerten in de grote zaal van de Nieuwe Regentes in Den Haag.

Op zaterdagavond 12 juni en zondagmiddag 20 juni nodigt het Rembrandt Trio verschillende generaties aan jazzhelden uit om hen te vergezellen in vier unieke sets muziek. Samen met John Ruocco, Jesse van Ruller, Robinson Khoury, Rik Mol en Bart van Lier brengt het Rembrandt Trio het vuur terug op het podium van de Nieuwe Regentes. Live muziek zoals live muziek bedoeld is; spontaan, intens, verrassend - en vooral: levend!

- De Nieuwe Regentes is een theater voor en door de buurt, gedragen door een grote groep vrijwilligers. Je kunt ons steunen met een kleine donatie. Iedere bijdrage is van harte welkom!
- Please feel free to pay the amount you want to support the artists of this live stream. Donations are welcome and go directly to the artist.