Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Filmclub | 1917

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Een meesleepend oorlogsdrama

Do 24 juni 2021 | 20.15 uur | GROTE ZAAL | €7 | Ooievaarspas 50%

Sam Mendes, 2019

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge, Britse soldaten, Schofield en Blake genaamd, een schijnbaar onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk gebied oversteken om een boodschap over te brengen. Deze boodschap is bepalend in het stoppen van een dodelijke aanval op honderden soldaten, waaronder de broer van Blake...

Two diligent sailors (Robert Pattinson and Willem Dafoe) manage the lighthouse of a remote island. A desolate, windswept piece of rock, on which there is nothing to do but work and drink. The dour colleagues compensate for their lack of social skills with chatter in old-fashioned accents à la Melville. The inevitable running out of drinks results in sexual tensions, violent outbursts and supernatural delusions.