Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Filmclub | The Lighthouse 

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Met Willem Dafoe en Robert Pattinson

Do 17 juni 2021 | 20.15 uur | GROTE ZAAL | €7 | Ooievaarspas 50%

Robert Eggers, 2019

Twee noeste zeelieden (Robert Pattinson en Willem Dafoe) beheren de vuurtoren van een afgelegen eiland. Een troosteloos, winderig stuk rots, waarop niets anders te doen valt dan werken en drinken. De stugge collega’s compenseren hun gebrek aan sociale vaardigheden met geouwehoer in ouderwetse tongval à la Melville. Het onvermijdelijke aanbreken van de drankvoorraad resulteert in seksueel getinte spanningen, gewelddadige uitbarstingen en bovennatuurlijke waanbeelden.

Two diligent sailors (Robert Pattinson and Willem Dafoe) manage the lighthouse of a remote island. A desolate, windswept piece of rock, on which there is nothing to do but work and drink. The dour colleagues compensate for their lack of social skills with chatter in old-fashioned accents à la Melville. The inevitable running out of drinks results in sexual tensions, violent outbursts and supernatural delusions.