Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

The Legends ft. Michael Varekamp – Swingin’ Paris

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Het theater verandert in een romantische jazzkelder

Zo 19 sep | 15.00 uur | GROTE ZAAL | €18 |

Duik in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Louis Armstrong en Edith Piaff.

Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijd! Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren! Zanger/ trompettist Michael Varekamp neemt je met zijn bluesy stemgeluid, samen met rijzende ster en chansonnière Tess van der Zwet (van de hitsingle Mon Paris!), mee door de straten van het bruisende Parijs. Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas, om een aantal jaren daarna triomfantelijk weer terug te keren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Louis Armstrong, Edith Piaff en Sydney Bechet.

In Swingin’ Paris toveren The Legends Michael Varekamp & Wiboud Burkens het theater om tot een romantische jazzkelder waar hits als ‘Petite fleur’, ‘It don’t mean a thing if it ain’t got that swing’ en ‘C’est si bon’ klinken tot in de kleine uurtjes.

Muzikanten
Michael Varekamp (trompet, zang)
Tess van der Zwet (zang)
Wiboud Burkens (toetsen)
Harry Emmery (contrabas)
Erik Kooger (drums)
Yoran Aarssen (tenorsax, clarinet – OVB)

Houd de website in de gaten voor alle informatie over hoe je ons mooie programma kunt volgen, live... of nog even online.