Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

BRUNO + Support Act Miss Noeka

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Een band, mooie beelden, een vleugel en een cello...

Vr 1 okt | 20.30 uur | GROTE ZAAL | €10 |

Onverwachte afslagen, verrassend avontuurlijk

De Leidse band BRUNO speelt sinds 2017 met muzikale verwachtingen. Als luisteraar kleef je voortdurend op het puntje van je stoel. Zowel Live als op de reeds verschenen albums Home is another place (2017) en Sitting Drinking Wondering (2019). Nieuw werk is onderweg.

BRUNO is altijd op zoek naar onverwachte afslagen. De muziek past maar in één hokje: het eigen hokje. En wanneer je toch een stempel op de muziek wilt drukken, gooi dan een mespuntje indiepop, een scheutje mellow, een vleugje rock, een theelepel dance en vier druppels new wave in de blender en druk op start. En voilà, daar is BRUNO.

“Je moet jezelf altijd blijven uitdagen en verbeteren”, zegt oprichter André de Bruijn van BRUNO. Hij ziet zichzelf nog zitten, alleen in een kamer. Schrijven, schrijven en schrijven, nummer na nummer. En sinds een aantal jaren móet hij naar buiten. Samen met de band. Spanning brengen, in de muziek, in het optreden. Het publiek constant op het verkeerde been zetten, op een prettige manier. En dat samen maakt BRUNO verrassend avontuurlijk.

André de Bruijn: zang, bas en toetsen
Gijs Wams: gitaar en zang
Inge van der Venne: toetsen
Paul de Bruijn: drums, electronics en zang
Gast: Wilma de Bruijn: cello

Support act 
Miss Noeka ( Anoek van V), is een Leidse Singer-songwriter met een warme sound en een lekker rauw randje. Ze trekt jouw aandacht met rake teksten en gevoelige melodieën samen met haar gitaar. Ze stond op festivals in binnen en buitenland, won de Gouden Pet(2019) en was te zien op nationale televisie bij het muziekprogramma, All Together Now. Voor het eerst in haar muzikale reis is haar eerste single “Stap voor Stap” gereleased en het zelfvertrouwen gegroeid om haar eigen liedjes een podium te geven!