Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

El Hâl | Workshop | VrouwenRituelen van de Imazighen/Berber

De tradities van de feestdansen uit Chaouyas-land

Zo 31 okt | 11:00 - 17:00 | STUDIO | €50 | Ooievaarspas 50% |

Jezelf herontdekken met archaïsche/archetypische bewegingen

Geen folkloristische workshop, heilig ritueel of danstechniek, maar een methode die ons uitnodigt om de archaïsche/archetypische bewegingen in onszelf te herontdekken. Een collectieve reis waarin we de verankering in de aarde en de kracht van het vrouwelijke verkennen door de verbinding met de buik te regenereren. De workshop put uit de tradities van de feestdansen uit Chaouyas-land (Aurès-Algerije) en de vrouwelijke trancedansen (Hadra’s). Maak verbinding met kosmische en tellurische elementen, laat spanningen los en vernieuw je energie! Voor: vrouwen met bewegings-of danservaring. De workshop is inclusief een pauze, neem iets te eten en drinken mee. 

Meer informatie: https://www.saidanaitbouda.com/danses-de-transe-et-rituels/a-propos-d-el-hal/