Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Hello Cello Dag | Bach & Breakfast

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Let op: Coronatoegangsbewijs verplicht

Za 2 okt | 10.00 uur | ontbijt vanaf 09.15 uur | GROTE ZAAL | €7,50

Suite voor solocello van J.S. Bach uitgevoerd door Jeroen den Herder

Al sinds de eerste editie van de Cello Biënnale een klassieker: op zes ochtenden een van de cellosuites van Bach, iedere keer uitgevoerd door een andere cellist. Met een ontbijt dat bestaat uit versgeperste jus, een warme croissant en koffie of thee.

Ook de Hello Cello Dag in Den Haag begint om 10.00 uur met een Suite voor solocello van J.S. Bach uitgevoerd door Jeroen den Herder.

Jeroen den Herder is als hoofdvakdocent cello verbonden aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam. Samen met violiste Janine Jansen en Folke Nauta vormde hij het Rembrandt Trio. Tien jaar lang was hij aanvoerder van het Cello Octet Conjunto Ibérico (nu Cello Octet Amsterdam). Tegenwoordig vormt hij samen met zijn oud-medestudenten Joris van Rijn, Emi Ohi Resnick en Gijs Kramers het Ruysdael Kwartet. Den Herder is initiatiefnemer van het tweejaarlijkse Internationaal Cellofestival Zutphen.

Het ontbijtje (een warm croissantje, verse jus en koffie of thee) is bij de toegangsprijs inbegrepen en staat klaar vanaf 09.15 uur in de Foyer.

Let op: Coronatoegangsbewijs verplicht, meer informatie vind je hier.