Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Mundo Latino Festival | Dagprogramma volwassenen

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Let op: Coronatoegangsbewijs verplicht

Za 23 okt | GEBOUW | €15 | Ooievaarspas 50% |

Kom dansen, muziek maken, luisteren, kijken en proeven op het Mundo Latino Festival.

Begin de middag met de prachtige klanken van zangeres Juliana Martina bij het concert ‘Herencia’. Doe daarna mee met de workshops Salsadansen, leer percussie van niemand minder dan Gerardo Rosales of droom weg bij de film. ‘s Avonds gaan in de grote zaal de voetjes van de vloer bij de explosieve latinband Timbazo! (let op, voor Timbazo heb je een los ticket nodig, of ga voor het passe-partout (dagprogramma + Timbazo voor €25 incl. drankje)

Bij het gehele programma wordt rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen. Schrijf je bij binnenkomst in voor jouw workshop naar keuze. (vol = vol)

DAGPROGRAMMA

Markt (hele middag)
Met Latijns-Amerikaanse producten, hapjes en drankjes

Concert Juliana Martina (15:00 – 16:00)
Intiem, gevoelig en verhalend luisterconcert waarbij het publiek meegenomen wordt in een verhaal over het Latijns-Amerikaanse continent en haar inwoners. Heritage is een project onder leiding van Colombiaans/Nederlandse zangeres Juliana Martina waarin ze inspiratie haalt uit Latijns-Amerikaanse folklore om het heden van het continent te begrijpen. Door middel van deze composities onderzoekt ze actuele thema’s zoals immigratie, culturele intergratie, het verdriet van vertrekken en liefde voor het vaderland.

Salsaworkshops - alle niveaus (ronde 1: 16:15 – 17:00 & ronde 2: 17:15 – 18:00)
Wil je salsa leren dansen? Of dans je al, maar wil je groeien? Doe dan mee met de ontspannen en gezellige workshops van Lisa & Johnny van Poetic Motion! 'S avonds kun je alles wat je geleerd hebt meteen toepassen op de dansvloer bij Latinband Timbazo.

Percussieworkshops - alle niveaus (ronde 1: 16:15 – 17:00 & ronde 2: 17:15 – 18:00)
Ta-Ta-Taaa-Taaa-Taaa! ! Gerardo Rosales (a.ka. señor Tambo) leert je in de percussieworkshop Caribische ritmes (Salsa, Bachata, Merengue, Bomba, Mambo) met instrumenten zoals de conga, bongo, cajon, timbales, maracas, guiro, en meer. Gerardo is een graag geziene percussionist, componist en muziekproducer die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft in de Salsascene. 

 Film – Diarios de motocicleta/The Motorcycle Diaries (Walter Salles, 2004, 126 min) (16:15 – 18:15)
Aanstekelijke film over de jonge Che Guevara (Gael García Bernal), die samen met een bevriende biochemicus, de enkele jaren oudere Alberto Granada een motorreis maakt door Zuid-Amerika. Regisseur Salles, maker van Central do Brasil, laat daarbij veel beelden zien van de prachtige Latijns-Amerikaanse landschappen.

Zuid-Amerikaanse maaltijd - €10 | >> voor meer informatie & reserveren

Let op: Coronatoegangsbewijs voor toegang, meer informatie vind je hier.